Fra Norge til Bologna

BOLOGNA.
PIAZZA MAGGIORE. 
CINEMA IN PIAZZA. RASSEGNA "SOTTO LE STELLE DEL CINEMA" - PROIEZIONE DEL FILM "PICCOLO MONDO ANTICO" DI MARIO SOLDATI.

Hva vi tilbyr

En skredder-sydd ‘Bologna-Erfaring’

Vi beginner med å gi deg forslag til å sette sammen din egen ferieopplevelse. Vi følger deg så mye eller så lite du ønsker; det kan begynne med å hente deg på flyplassen og følge deg/dere helt til tilbaketuren, eller en ordning hvor du eller dere er mer selvstending og trenger bare litt følge.

Fase I Forberedelse

Her under finner du noen forslag for ting som kan være gøy å gjøre. Tenk det over, snakk med vennene dine, se på internett eller i bibliotek/bokhandel/reisebyrå. Så kom tilbake til oss og vi kan titte på det sammen med deg og se hva som er mulig, tilrådelig, osv. Vi må huske på å ta I betraktning ting som sesongen/vær, hvor mye tid du har, din alder og krefter, budsjett, osv.

Fase II Organisasjon

Dette er noe av det vi trenger å vite: hvor mange av dere? Budsjettet (bare anslag, slik at vi vet om du vil ha masse oppmerksomhet, bli fulgt de fleste steder, mye oversettelse og tolking, enkel eller opp-markedet overnatting og mat standard, osv. Det er også viktig å vite om vi må bestille billetter for seminarer ok koferanser, konserter, fotballkamper, museums turer, osv. Og om du vil ha en enkel inføring og informasjon, eller en mer intellektuelt standard på seminaere og annen informasjon.

Fase III Hva Vi Tilbyr

Avhengig av dine behov – hvor let det er for deg å reise/gå, hvor avslappet du føler deg med fremmede språk, osv. Og så såklart budsjettet – som sagt vi kan møte deg på flyplassen og følge deg praktisk talt døgnet til du er klar til å forlate igjen. Denne avhenger utelukkende av deg, hvor mye du trenger å være med deg eller hvis du foretrekker å gjøre ting på egen hånd.

Når vi har sett på disse ting sammen, kan vi gi deg et mer nøyaktig anslag.

Det er mange morsomme ting du kan gjøre her i Bologna, samtidig som du lærer italiensk; på den måten kan du lære noes om er både morsomt og interessant, og kanskje en nyttig ferdighet samtidig. Og slik lærer du ikke bare språket, men du lærer om italiensk kultur og historie på samme tid.

Trenger du noe om er mer barne-vennlig? Eller er du pensjonert og du ønsker å tilbringe noen uker her i Italia, kanskje basert i Bologna? Fortell oss gjerne hvis du har interesser, hobbyer, ønsker som vi kan organisere for deg, eller noe helt nytt at du hadde aldri tenkt på før, men du ønsker å lære. Eller bare ‘henge ut’ med italienere, og lære om språk land og folk. Bryllup? Hen-party? Bare bruk noen av disse forslagene eller foreslå noe helt annerledes. Vi kan sette den sammen for deg slik at du ikke trenger å bekymre deg for mye om organisering og logistikk. Så kan vi tilrette det for deg – gøy, pedagogisk, intellektuelt, sofistikert eller enkelt. Hvis du reiser med kolleger fra arbeid, kan vi organisere et program som gir deg tid å jobbe sammen og så resten av dagen noe ‘lettere’.

Skriv til oss for  å få en liste med forslag!

Mette Rudvin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *